Играчка за куче Flamingo DINA CUBE MINT 7 см – зелен куб с аромат на мента, дентална играчка Зелен

Код: 117650
Производител: Flamingo

Login to view prices

Описание

За кучета и други домашни любимци играчките не са лукс, а необходимост!

Играчките са важни за благосъстоянието на вашето куче. Помагат в борбата със скуката, когато трябва да оставите кучето си вкъщи, и осигуряват комфорт, когато се чувства нервно. Играчките дори могат да помогнат да се предотврати развитието на определено проблемно поведение на вашето куче. Играчките са психически и физически стимулиращи и помагат за задоволяване на емоционалните и физически нужди на кучето.

 

Играчките с марка Flamingo са доказано издражливи и предоставят дълги часове забавление за Вашия домашен любимец.

Част от тях могат да бъдат изболзвани за летни забавления във водата. Други могат да бъдат пълнени с лакомства и гранули, за още по-забавно и дълготрайно занимание.

 

 

Във Flamingo искат да подчертаят тази уникална връзка между всеки домашен любимец и собственик на домашен любимец. Ето защо, като производител на продукти за домашни любимци, те предлагат всичко, от което се нуждаете вие и вашето животно за най-добрия и щастлив живот заедно.

И това вече 50 години!

 

Доставка и плащане

Доставяме поръчките в цялата страна, с избор между куриерска или пощенска услуга. Можете да изберете удобния за вас начин на плащане – с кредитна или дебитна карта, с PayPal или банков превод. Ние гарантираме бърза и сигурна доставка, както и безопасност при плащането на вашите поръчки.

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Още информация

Производител

Flamingo

Категория

Кучета

Цвят

Зелен