Пълноценна мокра храна за котки Brit Care Cat Delicate fillets in gravy Multipack – селекция птичи и рибни филенца в сос грейви 12 броя х 85 гр.

Код: 115363
Производител: Brit

Login to view prices

Описание

Котешкото меню трябва да бъде разнообразно, вкусно и преди всичко здравословно.

Вкусните паучове Brit Care служат както като самостоятелна пълноценна храна, така и като вкусно допълнение към суха храна за допълнително разнообразие и вкус. Те са особено подходящи за много капризни котки или котки с проблемен прием на храна. Благодарение на добавения зърнастец и настурция, те помагат за предотвратяване на заболявания на пикочните пътища.

Кутията, пълна с вкусни торбичка съдържа 12 пауча по 85гр:

3x крехко пуешко и сьомга,

3x патица,

3x пиле

3x сьомга

  • Формула без зърно
  • 85% месо 
  • Естествени антиоксиданти: екстракт от розмарин

Препоръчителната дневна дажба е показана в таблицата за хранене, но може да варира в зависимост от възрастта на котката, нивото на активност и околната среда.

Винаги осигурявайте купа с прясна вода. Сервирайте при стайна температура. Когато сервирате за по -голямо разнообразие и вкус, не забравяйте съответно да намалите препоръчителната дневна дажба на сухата храна на вашата котка.

Съхранявайте в хладилник след отваряне.

Тегло на котката (kg) 3 4 – 6 6 – 8
Пауча на ден 2 3 – 4 4 – 6

Доставка и плащане

Доставяме поръчките в цялата страна, с избор между куриерска или пощенска услуга. Можете да изберете удобния за вас начин на плащане – с кредитна или дебитна карта, с PayPal или банков превод. Ние гарантираме бърза и сигурна доставка, както и безопасност при плащането на вашите поръчки.

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Още информация

Производител

Brit

Тегло

12 броя х 85 гр.

Категория

Котки