Ъглова катерушка за котки Flamingo SCRATCHING TREE ROCHEFORT ECRU & GREY 38x38x105CM Сив

Код: 118876
Производител: Flamingo

Login to view prices

Описание

Ако искате да предложите на своята котка дърво за драскане, което не само да е функционално, но и да изглежда добре, то тогава моделът ROCHEFORT е едни много добър избор. Средновисокото дърво за драскане е изпълнено изцяло благородно тъмносиво и се вписва еднакво добре както в модерния, така и в класическия интериорен стил.

Дърво за драскане ROCHEFORT  предлага на вашия домашен тигър различни места за полягане, сред които  издигната  на високо платформа. Просторната къщичка е идеално място за усамотение за вашата котка. Няколкото ствола подканват към продължително острене на ноктите. Те са обвити със здрав натурален сизал и завършват с плюшени бордюри. Дървото за драскане ROCHEFORT   е много стабилно и е подходящо и за големи и тежки породи котки.

Доставка и плащане

Доставяме поръчките в цялата страна, с избор между куриерска или пощенска услуга. Можете да изберете удобния за вас начин на плащане – с кредитна или дебитна карта, с PayPal или банков превод. Ние гарантираме бърза и сигурна доставка, както и безопасност при плащането на вашите поръчки.

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Още информация

Производител

Flamingo

Категория

Котки

Цвят

Сив

Етикет на продукта

Препоръчано